Is the duct insulated? If so, make sure and add the insulation to the duct width

Trevor Spain
Igneus Incorporated

On 12/9/2021 1:35 PM, Fpdcdesign via Sprinklerforum wrote:
   I am working on a project with an ESFR system and we have some ductwork 
installed below it. The duct system is T shaped with 24” wide section 50 ft 
long and 30” wide section 12’-6” long protruding from the center of the 24”. 
The top of the duct is 3’-8” below the sprinkler deflector. Section 8.12 (2013 
edition) is kind of vague on obstruction distances below the ESFR sprinklers. 
Does anyone have any insight or experience that they would like to share on 
this? Thanks.
Todd G Williams, PE
Fire Protection Design/Consulting
Stonington, CT 860-535-2080 (tel:860-535-2080) (ofc) 860-554-7054 (tel:860-554-7054) (fax) 860-608-4559 (tel:860-608-4559) (cell) _______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org

_______________________________________________
Sprinklerforum mailing list
[email protected]
http://lists.firesprinkler.org/listinfo.cgi/sprinklerforum-firesprinkler.org

Reply via email to