Szia!
Jelentkezz ki minden gépről a kérdéses felhasználóval.
Nevezd át a szerveren a profilmappa.V2 -ben az ntuser.dat -ot ntuser.man -ra
Opcionálisan a profil mappán belül elveheted az írási jogot minden
fájlról és mappáról.
Ha nem akarod, hogy a jövőben a profil fájljai és mappái a kliens
gépeken maradjanak akkor a gpedit.msc -ben a Számítógép konf. ->
Felügyeleti sablonok -> Rendszer -> Felhasználói profilok -> Központi
profilok gyorsítótárba ... törlése: Engedélyezve
A kliens gépeken lépj be helyi rendszergazdai fiókkal és a Felhasználók
/ User.Domain mappáját (mappáit) töröld
Üdv,
Kunci
2015.03.03. 11:17 keltezéssel, Hegedüs Balázs írta:
Ha egy adott gépen az adott illető korábban már bejelentkezett Win7
alól, a profiljának fájljai megtalálhatóak lesznek lokálisan. Ha én a
szerverről törlöm ezeket és az illető bejelentkezik egy ilyen
kliensen, visszaszinkronizálja a lokális állományokból a szerverre.
_______________________________________________
Techinfo mailing list
[email protected]
Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo
Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html
Ügyfélszolgálat FAQ: http://sulinet.niif.hu/