Sziasztok!

A következő dologban szeretném a segítségeteket kérni:

Adott egy Ubuntu szerver LDAP és Samba3 kiszolgálóval. Ha egy Win7 kliensen bejelentkezem egy LDAP felhasználói fiókkal, akkor a samba ugye automatikusan elkezdi a profil a fájljait tárolni a szerveren.

A problémám a következő:

Ha egy adott gépen az adott illető korábban már bejelentkezett Win7 alól, a profiljának fájljai megtalálhatóak lesznek lokálisan. Ha én a szerverről törlöm ezeket és az illető bejelentkezik egy ilyen kliensen, visszaszinkronizálja a lokális állományokból a szerverre.

Kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen lehetőség arra, hogy ha ilyen történik, ne szinkronizálja vissza a szerverre, hanem törölje azokat és szűz profillal induljon? Minden kliensről egyesével törölgetni a profil fájljait kicsit körülényes és olykor azt eredményezte korábbi eseteknél, hogy utána az illető ideiglenes profillal tudott csak bejelentkezni.


üdv.:

--
Hegedüs Balázs

Rendszergazda
Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskola
_______________________________________________
Techinfo mailing list
[email protected]
Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo
Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html
Ügyfélszolgálat FAQ: http://sulinet.niif.hu/

válasz