Szia!+ én a login scriptbe beleírnám, hogy az esetlegesen felcsatolt T: megosztást törölje és csak utána csatlakoztassa fel újra.
NET USE T: /delete /yes NET USE T: \\szerver\temp /persistent:yes
Kunci _______________________________________________ Techinfo mailing list [email protected] Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html Ügyfélszolgálat FAQ: http://sulinet.niif.hu/
