Átmásoltam mindent!

win2k3 régi -> win2k8 új

hozzáadtam a DNS,DHCP,AD-t szerepközöket!

magától átvette a felhasználókat az AD, tehát látom az új szerverben a régi
szerveren kiadott felhasználókat!

kérdésem:

kiszolgáló kezelő-> szerepközökön belül

DHCP és AD  piros x van mellette -> leállított

hogyan tovább?


Üdv:
Zsolti
_______________________________________________
Techinfo mailing list
[email protected]
Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo
Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html
Ügyfélszolgálat FAQ: http://www.kozhaloportal.hu/gyik/altalanos/

válasz